Nieuwe collega - Export Manager Jan Arens

ma, 03/22/2021 - 15:37

Begin maart mochten we onze collega Jan Arens als Export Manager verwelkomen.

 

We laten hem eventjes aan het woord.

 

Wie ben ik?   

Jan, 45 jaar, vader van een 13 -jarige dochter. Ik woon in Lokeren en hou van sporten (triatlon) en lezen

Na het middelbaar heb ik bedrijfsbeheer gestudeerd.

Na een tussenstop bij de marine ben ik in de verkoop terecht gekomen en na enkele jaren heb ik me toegelegd op de Export afdelingen bij verscheidene internationale firma’s.

 

De wereld van de serres en serrebouw waren mij totaal vreemd.

Na enkele weken opleiding en mee de baan op gaan en enkele projecten bezocht te hebben, ben ik danig onder de indruk hoe complex deze materie is en met hoeveel zaken rekening dient gehouden te worden.

Ik ben er van overtuigd dat ik, na een grondige opleiding, het goed luisteren naar de ervaringen van de nieuwe collega’s, technische kennis,… in staat zal zijn om deze prachtige producten en vooral onze oplossingsgerichte firma verder internationaal in de markt te zetten en samen prachtige projecten te scoren.

 

 

The strength of the team is each individual member.

The strength of each member is the team